Program kulturalno-rekreacyjny i catering - Kalinowska-Żeleźnik, Anna (Organizacja konferencji naukowych, 2022)
Program kulturalno-rekreacyjny oraz usługi cateringowe mają istotny wpływ na budżet konferencji, są ważnym czynnikiem decydującym o odbiorze wydarzenia. Decyzję dotyczące planowanych atrakcji kulturalnych oraz wyboru firmy cateringowej podejmuje kierownik konferencji, uwzględniając planowany budżet imprezy.