Praca tymczasowa w epoce postindustrialnej - Świątkowski, Andrzej Marian (Zatrudnienie tymczasowe jako nietypowa forma świadczenia pracy: Nr 19/2022, 2022)
Autor zastanawia się nad przydatnością pracy tymczasowej w epoce postindustrialnej. Uważa, iż ta forma nietypowego zatrudnienia może zostać zastąpiona przez elektroniczne technologie zatrudnienia.