Konferencje w języku angielskim - Tomaszczyk, Jacek (Organizacja konferencji naukowych, 2022)
Coraz częściej organizujemy konferencje międzynarodowe, których językiem obrad jest angielski. Przygotowując międzynarodową konferencję, musimy zadbać o to, aby wszystkie informacje i komunikaty były poprawnie zredagowane w języku angielskim.