Slovenské snahy o získanie právnickej akadémie a koniec právnického vzdelávania v maďarskom jazyku na Slovensku po roku 1918 - Halász, Ivan (Zagadnienia prawa konstytucyjnego: Księga jubileuszowa dedykowana Profesorowi Krzysztofowi Skotnickiemu w siedemdziesiątą rocznicę urodzin. Tom 2, 2023)
Štúdia sa zrodila v rámci výskumného projektu NKFI-OTKA No. 134962. (A nemzetiség és etnicitás jogi operacionalizálása).